+385 1 550 69 04 info@mdmmetal.hr

Iskustvo , tehnologija i stručnost

Tradiciju trgovanja nehrđajućim čelikom i aluminija njegujemo već 40 godina. Našu pouzdanost, fleksibilnost i učinkovitost potvrđuju brojne reference važnih domaćih i međunarodnih poduzeća. Materijal dostavljamo kupcima iz metaloprerađivačke, prehrambene, procesne, automobilske, kemijske i farmaceutske industrije.

Povijest poduzeća

Poduzeće MDM počelo je djelovati 1976. godine kada je Marko Drašler otvorio obrt i započeo proizvodnju i prodaju visokolegiranih čelika i čelika postojanih na koroziju. Samopouzdanje se isplatilo i poduzeće je već u sedamdesetim godinama počelo surađivati s tvornicom farmaceutskih proizvoda Lek na projektu razvoja i proizvodnje strojne opreme. TRADICIJA suradnje na individualnim projektima i danas je jedan od glavnih stupova poduzeća.

U osamdesetim godinama svoju smo djelatnost proširili i na tržišta bivše Jugoslavije, na kojima su nam vodeća poduzeća u različitim djelatnostima povjerila izradu i preradu proizvodne opreme. Među izvršenim projektima je i teretna žičara koja je doprinijela uspješnosti ekspedicije na Mt. Everest. Zastava poduzeća zavijorila se na vrhu svijeta zajedno sa zastavom Slovenije.

Priznanje za KVALITETU našeg rada uslijedilo je 1985. godine, kada smo primili nagradu zaklade Borisa Kidriča za razvoj laboratorijskog i pilotnog poluindustrijskog bioreaktora s kompletnom mjernom i regulacijskom opremom.

U devedesetim godinama obrtna radionica Drašler postala je proizvodna jedinica novoosnovanog poduzeća MDM, d.o.o. Osuvremenjivanje proizvodnje opreme doprinijelo je izvedbi zahtjevnijih projekata poput proizvodnje i montaže opreme u tvornici boja i lakova Color te zahtjevni montažni radovi na nehrđajućim materijalima u tvornici lijekova Krka u Novom Mestu.

Od Instituta za zavarivanje Slovenije dobili smo međunarodne ateste za izvođenje zavarivačkih radova. Od 1998. godine našu POUZDANOST i formalno potvrđuje certifikat ISO 9001.

Osim proizvodne i uslužne djelatnosti, danas se pretežno bavimo veleprodajom i maloprodajom proizvoda i poluproizvoda od nehrđajućeg čelika i aluminija. Ponosni smo da nas i izvan granica Slovenije tretiraju kao solidnog partnera vrijednog POVJERENJA.

Sjedište poduzeća MDM je u Ljubljani, gdje se nalazi i distribucijski centar.
V spletno trgovino