+385 1 550 69 04 info@mdmmetal.hr

Iskustvo , tehnologija i stručnost

Tradiciju trgovanja nehrđajućim čelikom njegujemo već 40 godina. Našu pouzdanost, fleksibilnost i učinkovitost potvrđuju brojne reference važnih domaćih i međunarodnih poduzeća. Materijal dostavljamo kupcima iz metaloprerađivačke, prehrambene, procesne, automobilske, kemijske i farmaceutske industrije.

Povijest poduzeća

Poduzeće MDM počelo je djelovati 1976. godine kada je Marko Drašler otvorio obrt i započeo proizvodnju i prodaju visokolegiranih čelika i čelika postojanih na koroziju. Samopouzdanje se isplatilo i poduzeće je već u sedamdesetim godinama počelo surađivati s tvornicom farmaceutskih proizvoda Lek na projektu razvoja i proizvodnje strojne opreme. TRADICIJA suradnje na individualnim projektima i danas je jedan od glavnih stupova poduzeća.

U osamdesetim godinama svoju smo djelatnost proširili i na tržišta bivše Jugoslavije, na kojima su nam vodeća poduzeća u različitim djelatnostima povjerila izradu i preradu proizvodne opreme. Među izvršenim projektima je i teretna žičara koja je doprinijela uspješnosti ekspedicije na Mt. Everest. Zastava poduzeća zavijorila se na vrhu svijeta zajedno sa zastavom Slovenije.

Priznanje za KVALITETU našeg rada uslijedilo je 1985. godine, kada smo primili nagradu zaklade Borisa Kidriča za razvoj laboratorijskog i pilotnog poluindustrijskog bioreaktora s kompletnom mjernom i regulacijskom opremom.

U devedesetim godinama obrtna radionica Drašler postala je proizvodna jedinica novoosnovanog poduzeća MDM, d.o.o. Osuvremenjivanje proizvodnje opreme doprinijelo je izvedbi zahtjevnijih projekata poput proizvodnje i montaže opreme u tvornici boja i lakova Color te zahtjevni montažni radovi na nehrđajućim materijalima u tvornici lijekova Krka u Novom Mestu.

Od Instituta za zavarivanje Slovenije dobili smo međunarodne ateste za izvođenje zavarivačkih radova. Od 1998. godine našu POUZDANOST i formalno potvrđuje certifikat ISO 9001.

Osim proizvodne i uslužne djelatnosti, danas se pretežno bavimo veleprodajom i maloprodajom proizvoda i poluproizvoda od nehrđajućeg čelika i aluminija. Ponosni smo da nas i izvan granica Slovenije tretiraju kao solidnog partnera vrijednog POVJERENJA.

Sjedište poduzeća MDM je u Ljubljani, gdje se nalazi i distribucijski centar.
Poslovna stavba MDMAvtomatizirano skladišče MDM

Podaci o poduzeću

Naziv poduzeća: MDM METAL d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa poduzeća: Zagrebačka cesta 143 A
Mjesto i poštanski broj: 10000 Zagreb
Općina: Zagreb
OIB: 04761156064
MB: 02578565
Žiro račun: 2360000-1102113982 - Zagrebačka Banka
Poslovna tradicija: 2009
Temeljni kapital: 540.000 kuna
Direktor: Rok Drakšler

MDM METAL d.o.o.

Zagrebačka cesta 143 A
10000 Zagreb
T +385 1 550 69 04
info@mdmmetal.hr


MDM u ostalim europskim državama

MDM d.o.o.

Brnčičeva 17
1231 Ljubljana (v ajpesu Ljubljana – Črnuče), Slovenija
T +386 1 200 49 30
info@mdm.si
www.mdm.si

MDM Edelstahl GmbH, Austrija

Zell-Pfarre 101
9170 Ferlach, Austrija
T +43 4227 30 702
office@mdm-edelstahl.at
www.mdm-edelstahl.at

MDM METAL BH d.o.o.

Ul. Hamdije Krešeljakovića 18/II
71000 Sarajevo, Bosnia i Hercegovina
T +387 70 301 311
info@mdmmetalbh.ba
www.mdmmetalbh.ba

MDM d.o.o., Srbija

T +381 11 440 94 70
infors@mdm.si


Prikazivanje: ECOTIP d.o.o.

Ul. Orce Nikolov 190-3/5
1000 Skopje, Makedonija
T +389 2 31 76 920
info@ecotip.com.mk
www.ecotip.com.mk

Certifikati

Ispod se nalaze certifikati i nagrade koje smo dobili u zadnjih par godina. Na neke smo posebno ponosni jer potvrđuju naše usmjerenje u razvoj tehnoloških procesa i nagrađuju napore koje ulažemo da bismo poboljšali radne uvijete za sve zaposlene.

Politika kvalitete

Politika kvalitete je redovito podvržena pregledu s namjenom utvđivanja njene stalne primjenjivosti.

To se odražava kroz unutarnji dokument koji definira kodeks ponašanja i određuju ga osobito:

  • poslovna načela
  • poslovno i stručno funkcioniranje poduzeća
  • lojalnost i pripadnost zaposlenih
  • osobna odgovornost zaposlenih i odgovornost prema poduzeću, suradnicima i društvu
  • primjer vodstva poduzeća
  • očuvanje reputacije poduzeća
  • uređenost radnog prostora i poslovno upravljanje zaposlenicima
  • pošteno ponašanje

Vodstvo predstavlja uzor predanosti kvaliteti s inicijativom, razumijevanjem i vizijom. Posljednje uključuje predanost svih zaposlenika da zadovolje zahtjeve i očekivanja kupaca i kontinuirano unapređuje sustav upravljanja kvalitetom.

U poduzeću koje obavlja prodajne, distribucijske i proizvodne aktivnosti, identificirani su svi procesi i njima dodijeljeni administratori odgovorni za njihov nesmetani rad. Svi zaposlenici su odgovorni za identifikaciju, pružanje, mjerenje i razumijevanje potreba kupaca.

Svi zaposlenici sudjeluju kontinuiranom edukacijom na području prodajnih, distribucijskih i proizvodnih aktivnosti čime se jamči kvaliteta proizvoda i usluga.

Kvaliteta usluge uvodi kriterije kvalitete utvrđivanjem i korištenjem relevantnih metoda i radnih procesa te uspostavljanjem sustava unutarnje i vanjske revizije, kvalitetnog izvješćivanja i osiguravanja kontinuiranog poboljšanja sustava.

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti prodaje
V spletno trgovino