+385 1 550 69 04 info@mdmmetal.hr

Procesna oprema

Horizontal_procesna tehnika_mdm

Inženjering, provjereni materijali, obrada, ugradnja!

Sa vlastitim inženjeringom dizajniramo, razvijamo i ugrađujemo procesnu opremu napravljenu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Našim klijentima nudimo obradu širokog spektra asortimana nehrđajućeg čelika u procesno-investicijsku opremu. Naš proizvodni program pokriva nekoliko područija i to: proizvodnja opreme pod tlakom, proizvodnja opreme za procesnu tehniku, proizvodnja opreme za kemijsku i farmaceutsku industriju, proizvodnja opreme za prehrambenu industriju itd. U okviru procesne tehnologije tvrtka MDM METAL može preuzeti i upravljanje i izvedbu cijelokupnog projekta – od projektiranja do proizvodnje. Kada se procesna oprema instalira, moguće je organizirati da naša grupa iskusnih kadrova osigura redovne godišnje inspekcije i održavanje ugrađene opreme.

Nazovite nas, pošaljite upit

Dostupni smo na broj +385 (0)1 550 69 04 svaki radni dan od 8.00-16.00 te Vam stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja i pomoć pri izboru materijala. Pošaljite nam upit preko kontaktnog obrasca ili e-maila, odgovoriti ćemo Vam u što kraćem roku.
Kontaktirajte nas
V spletno trgovino