+385 1 550 69 04 info@mdmmetal.hr

Proizvodi od metala

Horizontal_100004

Bogato iskustvo i izvrstanizgled!

Kroz svoju istoriju tvrtka MDM izradila je širok spektar proizvoda od metala po narudzbi, koji su napravljeni od strane vrhunskih majstora sa iskustvom. Najveći udio tih proizvoda čine vanjske i unutarnje ograde a nakon njih tu su i ostali proizvodi od nehrđajućih materijala: ručke, graničnici, podmetači, razni nosači, svjetleće reklame, grbovi, vješalice za kapute i kišobrane, estetski dodaci za automobile itd.

Naši stručnjaci predlažu Vam odgovarajući izbor materijala, način obrade površine proizvoda i odabira metode zavarivanja. Kvalitetno savjetovanje, pouzdana proizvodnja te konačni izgled finalnog proizvoda su osnovni parametri zadovoljstva klijenta. Po narudzbi radimo plastficiranje i kromiranje finalnih proizvoda. Nakon izrade nudimo iscrpne informacije u vezi sa pravilnom metodom za čišćenje, poliranje i korištenje abrazivnih krpa ili polirnih vrpci za pravilnu njegu proizvoda od nehrđajućeg čelika što je bitno za njihov dobar izgled i dugi vijek trajanja.

Nazovite nas, pošaljite upit

Dostupni smo na broj +385 (0)1 550 69 04 svaki radni dan od 8.00-16.00 te Vam stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja i pomoć pri izboru materijala. Pošaljite nam upit preko kontaktnog obrasca ili e-maila, odgovoriti ćemo Vam u što kraćem roku.
Kontaktirajte nas
V spletno trgovino